Bismillahirrahmanirrahim..

I’m back!
1 nov..cepatkn mase berlalu..sedar xsedar dah nk hbis thun utk 2013..tggal 2 bln je lg..kira ni saat terakhir la utk sem ni..yg xsyok nye kena study sbb exam..exam la pling xbest..tp lpas exm best sbb da cuti..hehe

Hmmm 2 hr lg nk piala Malaysia..smga TRW wat yg terbaik..lawan dgn pahang..memang THIS IS PANTAI TIMUR la..aku jangka 3-1 kot..yang sumbak nt paan,indra dan of kos la kapten tersayang,piya..mapaaa..xlupa jugak si apex yang perlu focus dgn bola bia xde yang bolos gawang gol dio tu..tangkap kemah deh apex..pege jange wi lucut..hehe .xpndai sgt nk jangka2 ni..tp smgt anak kelate kn..
Yuh ayuh ayuh
Ayuh kelate ku hari ini
Kita pasti menang
Aminnnnnnn

Tp hari ni..final lawak super spontan 2013..buat kt dewan kenanga MPSP..dkt tuh..dgn mkb aku ni..sat ja pecut p..hati ni memang la gelepa dode2 nk g..nk jumpa jepp..johan..2 org ni la yg aku nk sgt jumpak..nk amik pic je..lps tu nk sembang2 sat..tukaq no fon..tu pon kalo depa bg..klo btoi2 bg memang aku pengsan kt situ..hehe..biase la penangan artis..ditambah plak ngn rumate yang ting tog…dok histeria nk p..dia klo ngn jep dan johan tu..memang kalah pontianak..dok menjeritttt..hahahaha…tp bila muhasabah blik..pkir baik2..aku ni kalo nk p program2 agama cukup liat..nk p ceramah byak je alasan..tp boleh plak nk p kt kt situ..

Dr ,dari jauh ku doakan kome2 kt super spontan tu berjaya especeli jepp ngn johan..nati aku tgok on9 la..k la..nk sambung study sambil layan movie.kn study week dah start..

Good luck utk kawan2 PISMP PA..geng2 gempak yang sempoi..TRW dan finalis super spontan 2013..lagi2 utk jepp ngn johan..opppss lupa plak utk PRK dun Sg limau..semoga kemenangan berpihak pada kita…Aminnn.


Friday, November 1, 2013

November sudah

Posted by Nadira Aisya at 2:01 PM 0 comments


Bismillahirrahmanirrahim..

I’m back!
1 nov..cepatkn mase berlalu..sedar xsedar dah nk hbis thun utk 2013..tggal 2 bln je lg..kira ni saat terakhir la utk sem ni..yg xsyok nye kena study sbb exam..exam la pling xbest..tp lpas exm best sbb da cuti..hehe

Hmmm 2 hr lg nk piala Malaysia..smga TRW wat yg terbaik..lawan dgn pahang..memang THIS IS PANTAI TIMUR la..aku jangka 3-1 kot..yang sumbak nt paan,indra dan of kos la kapten tersayang,piya..mapaaa..xlupa jugak si apex yang perlu focus dgn bola bia xde yang bolos gawang gol dio tu..tangkap kemah deh apex..pege jange wi lucut..hehe .xpndai sgt nk jangka2 ni..tp smgt anak kelate kn..
Yuh ayuh ayuh
Ayuh kelate ku hari ini
Kita pasti menang
Aminnnnnnn

Tp hari ni..final lawak super spontan 2013..buat kt dewan kenanga MPSP..dkt tuh..dgn mkb aku ni..sat ja pecut p..hati ni memang la gelepa dode2 nk g..nk jumpa jepp..johan..2 org ni la yg aku nk sgt jumpak..nk amik pic je..lps tu nk sembang2 sat..tukaq no fon..tu pon kalo depa bg..klo btoi2 bg memang aku pengsan kt situ..hehe..biase la penangan artis..ditambah plak ngn rumate yang ting tog…dok histeria nk p..dia klo ngn jep dan johan tu..memang kalah pontianak..dok menjeritttt..hahahaha…tp bila muhasabah blik..pkir baik2..aku ni kalo nk p program2 agama cukup liat..nk p ceramah byak je alasan..tp boleh plak nk p kt kt situ..

Dr ,dari jauh ku doakan kome2 kt super spontan tu berjaya especeli jepp ngn johan..nati aku tgok on9 la..k la..nk sambung study sambil layan movie.kn study week dah start..

Good luck utk kawan2 PISMP PA..geng2 gempak yang sempoi..TRW dan finalis super spontan 2013..lagi2 utk jepp ngn johan..opppss lupa plak utk PRK dun Sg limau..semoga kemenangan berpihak pada kita…Aminnn.


About Me

My Photo
Nadira Aisya
aku insan biasa,yang menyanjung setiap hikmah kalimah se0rang daie..Lantaran itu ku kan terus berdiri mendukung risalah ini..
View my complete profile
Powered by Blogger.

Followers

j0m gege


ShoutMix chat widget

d0a se0rang kekasih

About this blog