salam alaik..

esaiment oh esaiment..pas hntaq sume..portfolio pulak..memang xabes la..nk jadik student kn..so,relaks jap..poning jgk aku nk wt portfolio ni..

let's mnconteng blog nieh..hehehe..
sekarangkan musim cite2 diadaptasi dr novel kn..mcm bicara hati..adam hawa..byak lagi la..sampai aku xigt..hehe..lani mungkin para hawa tgah menggilai cite adam hawa yg ditayangkan kt astro tu..tp mcm aku plak memandangkan dok kt mktab ni..susahla nk mndptkan astro..so tersangat la berterima kasih kpada Perekacerita..sbb dr situ aku donlot then aku tonton cite ni..stakat ni..so far cite ni ok la..nice sangat2..scene kt Mekah yg wt aku memang teruja..hati terdetik nk p sangat2..Ya ALLAH,bg la ksempatan aku p jejak kaki kt tanah suci MU..nak sgt2 p..tenang je kn..jeles tgok ade dh kwn2 aku berkesempatan p sana..nk jugak!!!!!.umo2 muda dh boleh p..rezeki depa..

hmm ade 1 scene tu yg time Am sedih kn..dye pandang ja kt Kaabah tu..sebak kot..smpai mata aku pon menitis..huhu..pulak ade lagu si Shahir tu..punyalah sedap lirik dye..so..ape lagi aku trus p kat pak cik gugel tu..donlot lgu mamat ni...sedeh2...so jom kita hayati lirik lagu ni..



Sejauh mana
Langkah ku di sana
Aku melupakan Mu


Seluas mana
Kau beri padaku
Masih ku angkuh pada-Mu


Segalanya dusta
Gelap mengaburi ku


Ya Allah
Apa yang bisa
Ku tebus kepada-Mu
Atas dosaku


Ya Allah
Ku hina terasa
Biar ku bersujud
Untuk ke syurga-Mu


0 comments:

Post a Comment

Thursday, October 11, 2012

aku yang berdosa-shahir

Posted by Nadira Aisya at 10:11 PM

salam alaik..

esaiment oh esaiment..pas hntaq sume..portfolio pulak..memang xabes la..nk jadik student kn..so,relaks jap..poning jgk aku nk wt portfolio ni..

let's mnconteng blog nieh..hehehe..
sekarangkan musim cite2 diadaptasi dr novel kn..mcm bicara hati..adam hawa..byak lagi la..sampai aku xigt..hehe..lani mungkin para hawa tgah menggilai cite adam hawa yg ditayangkan kt astro tu..tp mcm aku plak memandangkan dok kt mktab ni..susahla nk mndptkan astro..so tersangat la berterima kasih kpada Perekacerita..sbb dr situ aku donlot then aku tonton cite ni..stakat ni..so far cite ni ok la..nice sangat2..scene kt Mekah yg wt aku memang teruja..hati terdetik nk p sangat2..Ya ALLAH,bg la ksempatan aku p jejak kaki kt tanah suci MU..nak sgt2 p..tenang je kn..jeles tgok ade dh kwn2 aku berkesempatan p sana..nk jugak!!!!!.umo2 muda dh boleh p..rezeki depa..

hmm ade 1 scene tu yg time Am sedih kn..dye pandang ja kt Kaabah tu..sebak kot..smpai mata aku pon menitis..huhu..pulak ade lagu si Shahir tu..punyalah sedap lirik dye..so..ape lagi aku trus p kat pak cik gugel tu..donlot lgu mamat ni...sedeh2...so jom kita hayati lirik lagu ni..



Sejauh mana
Langkah ku di sana
Aku melupakan Mu


Seluas mana
Kau beri padaku
Masih ku angkuh pada-Mu


Segalanya dusta
Gelap mengaburi ku


Ya Allah
Apa yang bisa
Ku tebus kepada-Mu
Atas dosaku


Ya Allah
Ku hina terasa
Biar ku bersujud
Untuk ke syurga-Mu


0 comments on "aku yang berdosa-shahir "

Post a Comment

About Me

My Photo
Nadira Aisya
aku insan biasa,yang menyanjung setiap hikmah kalimah se0rang daie..Lantaran itu ku kan terus berdiri mendukung risalah ini..
View my complete profile
Powered by Blogger.

Followers

j0m gege


ShoutMix chat widget

d0a se0rang kekasih

About this blog