Lagi satu ujian..
Hmmm hujung2 bulan ni tetiba leptop jadi lembab mcm kura2 plak..nak bukak tu..kemain amik masa..bila bukak..lambat2 nyo la..berat btol nak loading.. hmm.aku dok ingat masalah besa2 la..so p la format ngan sorang kawan ni..classsmate jugak la..format punye format..lpas tu dia bg balik..so dgn hepi nye aku terus bukak..namun………jeng jeng jeng
Ade masalah baru..buka sat.. siap ada sound track plak..”plup”…pas tu terus mati..

Opppsss

Jgn gelabah..bismillah..cuba buka..tp..Mati lagi..aku mula la kalut..al maklumlah pompuan..mane reti bab2 bnda ni..kol kawan aku tuh..dia kata maybe motherboard..hmmm

Mula dah aku membayangkan duit2 bertebangan..dh la hujung bulan..elaun xmasuk lagi..so kol la ayah..dia ckp try p kdai dulu..esok ptg tu aku p la..smpai2 ja ,lps discuss ngn si owner kedai memang masalah motherboard n dia sarankan xpyh baiki..sbb lptop ni dah 4taon kotdok brbakti kt aku..

Hmm sedih campur pilu..kol terus ayh..dia cakp..beli baru..dia kn bank in kn duit..tu dia pngorbanan sorang ayah..apa lg..aku pon xpeduli sape2 yg ade dlm kedai tu..teus kluaq ayaq mata..terharu…
Sobs.sobs..sob..
Last2 lps dok istikharah..ditemani shbt2 sempoi aku..kami p beli..1 julai 2013..aku beli lptop baru..HP yg touch skrin punye..total rm1690 ngn free gift n mcm2 la yg dia bg..

Mntak slmt sume2..n yg penting I know dat I love my dad so much..skali lg..sy syg ayh sy..


Ummi..ummi..ummi.ayah…insan yg xakn aku lupa jasa depa..
Peace yo!

0 comments:

Post a Comment

Tuesday, July 16, 2013

::saya sayang ayah saya::

Posted by Nadira Aisya at 9:21 AM


Lagi satu ujian..
Hmmm hujung2 bulan ni tetiba leptop jadi lembab mcm kura2 plak..nak bukak tu..kemain amik masa..bila bukak..lambat2 nyo la..berat btol nak loading.. hmm.aku dok ingat masalah besa2 la..so p la format ngan sorang kawan ni..classsmate jugak la..format punye format..lpas tu dia bg balik..so dgn hepi nye aku terus bukak..namun………jeng jeng jeng
Ade masalah baru..buka sat.. siap ada sound track plak..”plup”…pas tu terus mati..

Opppsss

Jgn gelabah..bismillah..cuba buka..tp..Mati lagi..aku mula la kalut..al maklumlah pompuan..mane reti bab2 bnda ni..kol kawan aku tuh..dia kata maybe motherboard..hmmm

Mula dah aku membayangkan duit2 bertebangan..dh la hujung bulan..elaun xmasuk lagi..so kol la ayah..dia ckp try p kdai dulu..esok ptg tu aku p la..smpai2 ja ,lps discuss ngn si owner kedai memang masalah motherboard n dia sarankan xpyh baiki..sbb lptop ni dah 4taon kotdok brbakti kt aku..

Hmm sedih campur pilu..kol terus ayh..dia cakp..beli baru..dia kn bank in kn duit..tu dia pngorbanan sorang ayah..apa lg..aku pon xpeduli sape2 yg ade dlm kedai tu..teus kluaq ayaq mata..terharu…
Sobs.sobs..sob..
Last2 lps dok istikharah..ditemani shbt2 sempoi aku..kami p beli..1 julai 2013..aku beli lptop baru..HP yg touch skrin punye..total rm1690 ngn free gift n mcm2 la yg dia bg..

Mntak slmt sume2..n yg penting I know dat I love my dad so much..skali lg..sy syg ayh sy..


Ummi..ummi..ummi.ayah…insan yg xakn aku lupa jasa depa..
Peace yo!

0 comments on "::saya sayang ayah saya::"

Post a Comment

About Me

My Photo
Nadira Aisya
aku insan biasa,yang menyanjung setiap hikmah kalimah se0rang daie..Lantaran itu ku kan terus berdiri mendukung risalah ini..
View my complete profile
Powered by Blogger.

Followers

j0m gege


ShoutMix chat widget

d0a se0rang kekasih

About this blog