07072016

Tarikh yang InsyaAllah akan jadi 1 tarikh yang penting dalam diri ini..tarikh di mana family kita berbincang..tarikh di mana kita  berjumpa..borak2..sembang kat dapur tu..even kalo awak nak tau masa tu saya malu sangat2..tapi xtau dari mana saya dapat kekuatan tu...saya tengok awak..jeling + intai..mau juling mata ni..haha

Subhanallah...cantik sungguh ciptaan dia..malu nak tatap lama2..saya tunduk js..sopan gila awak makan..haha..saya g amikkan air koktel untuk awak..siyes ketaq weiii masa nak passing gelas tu..

Raya haji yang ke2..kata putus dari kedua2 pihak..Allah Allah Allah..benar jodoh itu datang tepat pada masa dia..bagi yang tengah mencari,persiapkan diri..dengan ilmu..besar tanggungjawab tu nak jadi isteri orang..

Allahuakbar..tiada apa yang saya nak cakap melainkan ucapan syukur..benar..apa yang berlaku ni ada hikmahnya..Allah itu hebat mengatur..dia turun kan hujan di saat saya seronok dengan cuaca yang baik tu..saya sedih..tapi rupa2 nya dia hadirkan pelangi...sungguh cantik..sungguh indah..

Raya tahun ni paling banyak kenangan...raya ke2 malam saya g makan satay kan..1 family kot g jalan rumah awak..Baik family awak..layan kitaorang bagus sekali..lps tu, esoknya awak datang rumah saya..bwak family awak jugak..hari tu hubungan kita officially dapat restu keluarga..depan2 awak ayah tanya pasal hubungan ni.dan awak dengan rilek + cool jawab..setuju..masyaAllah..

Zaaaappp..1 perasaan yang xdapat nak cakap tp dapat rasa..tenang sangat..bahagia ja..saya tau saya dah mula suka awk.saya dah mula satang awak..saya dah mula cintakan awak..tapi saya xpernah cakap..sebab saya tggu saat lafaz sakinah tu..Semoga Allah redha hubungan ni..izinkan kami bercinta hingga jannah..sakit sangat menanggung perasaan ni. Rasa macam nak pecah dada saya..

Petang raya ke3..kita jumpa lagi..kat rumah pok teh man..klo awk nk tau time tu saya nak je sembang dan borak2 ngn awak..tp saya malu..saya dengar jah sembang ngn ayah..saya intai awak puas2 ..senyum awak..mata..hidung..perfect ! Saya skodeng sebab nati dah xboleh..bulan 9 baru jumpa balik..InsyaAllah kita jumpa untuk disatukan..sebagai suami isteri..bercinta dengan cinta halal..2 bulan lagi..semoga Allah permudahkan..izinkan saya jadi isteri awak..pendamping awak..kawan awak..ibu untuk anak2 awak..amin amin amin...

Terima kasih Allah..saya doa biar dapat jodoh yang soleh..Allah bagi bonus..rupa yang hensem..akhlak bagus turut dia bagi..

Terima kasih Allah
Terima kasih Allah
Terima kasih Allah

*time saya tulis ni awah tengah dalam perjalanan nak ke kl..naik flight esok..semoga selamat perjalanan awak..

Miss u :*

0 comments:

Post a Comment

Saturday, July 9, 2016

#CINTA : Terima kasih Allah

Posted by Nadira Aisya at 10:58 PM

07072016

Tarikh yang InsyaAllah akan jadi 1 tarikh yang penting dalam diri ini..tarikh di mana family kita berbincang..tarikh di mana kita  berjumpa..borak2..sembang kat dapur tu..even kalo awak nak tau masa tu saya malu sangat2..tapi xtau dari mana saya dapat kekuatan tu...saya tengok awak..jeling + intai..mau juling mata ni..haha

Subhanallah...cantik sungguh ciptaan dia..malu nak tatap lama2..saya tunduk js..sopan gila awak makan..haha..saya g amikkan air koktel untuk awak..siyes ketaq weiii masa nak passing gelas tu..

Raya haji yang ke2..kata putus dari kedua2 pihak..Allah Allah Allah..benar jodoh itu datang tepat pada masa dia..bagi yang tengah mencari,persiapkan diri..dengan ilmu..besar tanggungjawab tu nak jadi isteri orang..

Allahuakbar..tiada apa yang saya nak cakap melainkan ucapan syukur..benar..apa yang berlaku ni ada hikmahnya..Allah itu hebat mengatur..dia turun kan hujan di saat saya seronok dengan cuaca yang baik tu..saya sedih..tapi rupa2 nya dia hadirkan pelangi...sungguh cantik..sungguh indah..

Raya tahun ni paling banyak kenangan...raya ke2 malam saya g makan satay kan..1 family kot g jalan rumah awak..Baik family awak..layan kitaorang bagus sekali..lps tu, esoknya awak datang rumah saya..bwak family awak jugak..hari tu hubungan kita officially dapat restu keluarga..depan2 awak ayah tanya pasal hubungan ni.dan awak dengan rilek + cool jawab..setuju..masyaAllah..

Zaaaappp..1 perasaan yang xdapat nak cakap tp dapat rasa..tenang sangat..bahagia ja..saya tau saya dah mula suka awk.saya dah mula satang awak..saya dah mula cintakan awak..tapi saya xpernah cakap..sebab saya tggu saat lafaz sakinah tu..Semoga Allah redha hubungan ni..izinkan kami bercinta hingga jannah..sakit sangat menanggung perasaan ni. Rasa macam nak pecah dada saya..

Petang raya ke3..kita jumpa lagi..kat rumah pok teh man..klo awk nk tau time tu saya nak je sembang dan borak2 ngn awak..tp saya malu..saya dengar jah sembang ngn ayah..saya intai awak puas2 ..senyum awak..mata..hidung..perfect ! Saya skodeng sebab nati dah xboleh..bulan 9 baru jumpa balik..InsyaAllah kita jumpa untuk disatukan..sebagai suami isteri..bercinta dengan cinta halal..2 bulan lagi..semoga Allah permudahkan..izinkan saya jadi isteri awak..pendamping awak..kawan awak..ibu untuk anak2 awak..amin amin amin...

Terima kasih Allah..saya doa biar dapat jodoh yang soleh..Allah bagi bonus..rupa yang hensem..akhlak bagus turut dia bagi..

Terima kasih Allah
Terima kasih Allah
Terima kasih Allah

*time saya tulis ni awah tengah dalam perjalanan nak ke kl..naik flight esok..semoga selamat perjalanan awak..

Miss u :*

0 comments on "#CINTA : Terima kasih Allah"

Post a Comment

About Me

My Photo
Nadira Aisya
aku insan biasa,yang menyanjung setiap hikmah kalimah se0rang daie..Lantaran itu ku kan terus berdiri mendukung risalah ini..
View my complete profile
Powered by Blogger.

Followers

j0m gege


ShoutMix chat widget

d0a se0rang kekasih

About this blog